Käytämme sivustollamme evästeitä käyttökokemuksen parantamiseksi. Käyttämällä sivustoamme hyväksyt samalla.

KÄYTTÖEHDOT HYVÄKSYN

Turvallisuus ennen kaikkea

 

Kerko Sport on tehnyt jo pitkään urheiluhallien tarkastuksia viranomaismääräysten mukaisesti. Tämä urheiluhallitarkastusten menettelytapa on kokonaisvaltainen ja riippumaton tarkastusmenetelmä, jonka tavoitteena on estää onnettomuudet ja vaaratilanteet. Autamme asiakkaitamme varmistamaan urheiluhallien pitkäaikaisen turvallisuuden.

Sakerhet1    Sakerhet2   Sakerhet3

 

Vastuu on urheiluhallin ylläpitäjällä

On itsestään selvää, että urheiluhallissa on ehkäistävä vaaratilanteet ja onnettomuudet. Urheiluhallin ylläpitäjä on vastuussa myös jatkuvista tarkastuksista ja huoltotöistä. Työympäristöjä koskevat työlainsäädännön määräykset ovat voimassa urheiluhalleissa samalla tavalla kuin muissakin työpaikoissa. Lisäksi halleissa on noudatettava määräyksiä urheiluvälineiden ja muun varustuksen säännöllisistä ja määräaikaisista tarkastuksista.

Pätevää asennusta ja huoltoa

Tarkastajamme ovat ammattitaitoisia, osaavia ja tarkkoja asiantuntijoita, jotka asettavat turvallisuuden etusijalle.

Pidämme kirjaa tarkastusten määräajoista, joten urheiluhallin ylläpitäjä voi luottaa siihen, että tarkastuvälejä ja laatuvarmistettua tarkastustyötä koskevia viranomaissuosituksia noudatetaan. Tarkastuksen jälkeen laaditaan tarkastuspöytäkirja, jonka kopio lähetetään tilaajalle. 

Service O Sakerhet Personal