Käytämme sivustollamme evästeitä käyttökokemuksen parantamiseksi. Käyttämällä sivustoamme hyväksyt samalla.

KÄYTTÖEHDOT HYVÄKSYN

Urheiluhallivarusteet

Inredning_Hall multi

 

Sinulla on tilat - meillä on tilaan sopivat varusteet

Kun suunnittelet urheiluhallia, ota yhteyttä meihin jo mahdollisimman varhaisessa suunnitteluvaiheessa niin voimme suunnitella toimivan kokonaisuuden. Kokeneet projektisuunnittelijamme auttavat löytämään parhaat ja toimivimmat ratkaisut. Tuotevalikoimamme kattaa liikuntavälineet harjoittelukäytöstä kansainvälisen tason kilpakäyttöön asti.

Inredning_Bomsystem

Puomijärjestelmä

Puomijärjestelmää voidaan käyttää erilaisissa liikuntaharjoituksissa, kuten esimerkiksi tasapainoharjoituksissa ja käsilläkävelyssä. 

Lisää puomijärjestelmistä >>

Inredning_Linor

Kiipeilyköydet

Kattoon kiinnitettävät kiipeilyköytemme ovat turvalliset ja toimivat. Niihin kohdistuu suuria kuormituksia ja turvallisuuden optimoimiseksi käytämme ainoastaan suojattuja C-profiileja.

Lisää kiipeilyköysistä  >>

Inredning_Ringar

Voimistelurenkaat

Puisissa voimistelurenkaissamme on säädettävät hihnat. Vahvassa, lukittavassa säätölaitteessa on nahkapintainen suojakaari.Säätöketju säilytetään sisäänrakennetussa muovikorissa renkaiden ollessa ylösnostettuina. Suosittelemme uuteen liikuntasaliin 2-6 rengasparia, jollon renkaat on parhaiten käytettävissä.

Lisää voimistelurenkaista >

Linna

Kiipeilyjärjestelmä Linna

Kiipeilyjärjestelmä Linna on suunniteltu yhteistyössä liiikunnanopettajien kanssa. Seinälle koottuna se vie yhtä vähän tilaa kuin puolapuut. Elementtejä voidaan käyttää joko yksitellen tai yhdistelemällä niitä toisiinsa.

Lisää kiipeilyjärjestelmästä >>

Kiipeilyseina

Kiipeilyseinät

Kiipeilyseinämme ovat kirkkaaksi lakattua koivuvanerilevyä 1200 x 1200 mm. Levyt asennetaan toisiinsa kiinni haluttuun muotoon ja eri kokoisiin seiniin.

Lisää kiipeilyseinistä >>

Puolapuut

Puolapuut

Puolapuumme (puolat ja sivut) on valmistettu korkealaatuisesta massiivimännystä. Ne on pintakäsitelty vesiohenteisella lakalla. Ellipsinmuotoinen puola takaa hyvään otteen.
Puolapuiden leveys on 765 mm, mutta korkeus ja muoto vaihtelevat.

Lisää puolapuista ja varusteista >>

Peilit

Peilit

Auki käännettävistä puolapuupeileistämme löytyy monta toimintoa - kokoon taitettuna ne toimivat kuten puolapuut ja samalla peilipinnat ovat suojassa sisäpuolella.

Lisää peileistä ja varusteista >>

Koripallomaalit

Koripallotelineet

Koripalloon kuuluu paljon sääntöjä. Osa niistä on kansallisia, mutta osa on kansainvälisen koripalloliiton FIBA:n asettamia. FIBA asettaa määräyksiä esimerkiksi siitä, millaisia kuormia kilpakoripallotelineen tulee kestää ja kuinka paljon teline saa huojua/joustaa heiton/pallon osuessa levyyn. Olemme toimittaneet koripallotelineitä vuosikymmenten kokemuksella ja tiedämme, mitä niiltä vaaditaan. Sääntöjen mukaisuuden lisäksi telineemme täyttävät CE-merkinnän ja tuvallisuuden vaatimukset.

Lisää koripallotelineistä >>

Kasipallomaalit

Käsipallomaalit

Käsipallomaalimme ovat rakennettu kestämään niihin kohdistuvaa kovaa rasitusta vuodesta toiseen. Valikoimistamme löytyy lukuisia erilaisia käsipallomaaleja eri pelitasoille: vapaasti seisovat käsipallomaalit, ylös nostettavat käsipallomaalit, sivulle käännettävät käsipallomaalit, minikäsipallomaalit.

Lisää käsipallomaaleista >>

Valiseinat

Tilanjakajat

Tilanjakajamme on kehitetty kestämään kovaa käyttöä. Mallistoomme kuuluu erityyppisiä tilanjakajia suojaverkoista aina äänieristettyihin seiniin, jotka sopivat sekä uusiin, moderneihin kuin myös vanhoihin rakennuksiin.

Suojaverkot

Suojaverkot

Liikuntatilat ulkona kuin sisälläkin vaativat usein erilaisia suojatoimenpiteitä esim. estämään pallojen kulkeutumisen toiselle kentälle, suojaamaan seiniä pallojen iskuilta ja likaantumiselta, jakamaan tiloja useammaksi liikuntatilaksi, kulkuesteeksi ohjaamaan halleissa ja kentillä tapahtuvaa muuta liikkumista.

Tulostaulut

Tulostaulut

Sähköinen tuloslaitteistomme on Pohjoimaiden eniten myyty, sitä arvostavat yleisö ja käyttäjät. Laaja tulostauluvalikoimamme ulottuu pienistä pöydällä pidettävistä, kannettavista malleista suuriin, nelisivuisiin kattoon kiinnitettäviin mediakuutioihin.

Hissit

Säilytyshissi

Tämän päivän liikuntahalleissa on monenlaisia välineitä erilaisiin toimintoihin. Aina ei kuitenkaan ole helppoa löytää kaikille välineille järkevää säilytystilaa lattialta. Usein katosta löytyy kuitenkin runsaasti käyttämätöntä tilaa ja siksi olemme kehittäneet säilytyshissin. Esimerkiksi matot ja pehmusteet ovat tuotteita, jotka soveltuvat kattoon nostettaviksi.  

Tolpat Ja Holkit

Pylväät ja holkit

Meillä on laaja valikoima pylväitä tennikseen, sulkapalloon ja lentopalloon. Autamme mielellämme lattiaholkkien asennuksessa.