Käytämme sivustollamme evästeitä käyttökokemuksen parantamiseksi. Käyttämällä sivustoamme hyväksyt samalla.

KÄYTTÖEHDOT HYVÄKSYN

Aktiivinen ympäristö

Utemiljo

Tuotteita  spontaaniin liikkumiseen

Ihmisen terveydelle ja hyvinvoinnille on tärkeää harrastaa fyysista liikuntaa. Myönteisillä liikunnasta saaduilla kokemuksilla on erityisesti kasvuiässä oleville suuri merkitys, jotta liikunnasta tulisi koko elämänkaaren mittainen harrastus. Liikunnasta saadut valmiudet ja terveyshyödyt vaikuttavat sekä yksilön että yhteiskunnan hyvinvointiin.

Uusi lähiliikuntaesite!

Kerko Sportissa on kokemus, tieto ja osaaminen urheilupaikkojen varustamisesta lähes sadan vuoden ajalta! Oma tuotekehitys ja valmistus yhdessä ruotsalaisen tytäryhtiömme kanssa luo mahdollisuuden tarjota asiakkaillemme joustavia ja nopeita ratkaisuja erilaisiin liikuntaympäristöihin. Tavoitteemme on tehdä aktiivisia tapaamispaikkoja leikkimielisestä liikunnasta ammattimaisempaan käyttöön. Laajasta tuotevalikoimastamme löydämme lähiliikuntapaikallesi parhaiten sopivan ratkaisun.

Pumptrack (1)

Pumptrack by Kerko

Pumptrack-rata soveltuu kaiken kokoisille pyörille, rullaluistimille, skeittilaudoille ja kickbikeille. Pumptrack on täydellinen rata opetteluun ja tasapainohairjoitteluun. Radalla ajaminen on turvallista ja hauskaa ikään tai taitotasoon katsomatta.


Lue lisää Pumptrack by Kerkosta >>

Skatepark

Skeittaajilta skeittaajille

Skeittipuistomme tulevat maailman johtavalta American Ramp Companylta, joka on rakentanut yli 2000 skeittipuistoa 32 eri maassa. ARC valvoo koko valmistusketjun aina paikkakohtaisista piirrustuksista valmiiseen tuotteeseen.

 

Discgolf

Discgolf

DiscGolfPark by Innova är ett unikt koncept för discgolfbanor (frisbeegolfbanor) utvecklat i Finland. Grundidén vilar på att bygga sportcenter på ett naturligt och miljövänligt sätt.

 

Padel

Padel

Padel on nopeasti kasvava mailapeli ympäri maailman. Se on yhdistelmä tenniksestä ja squashista, joita molempia voi pelata sekä sisällä että ulkona. Padelkenttä vaatii vain kolmasosan tenniskentästä ja siinä pelaa neljä pelaajaa.

Utemiljo

Ulkoharjoittelulaitteet

Ulkoharjoittelulaitteistamme löytyy ratkaisut kaikkiin ympäristöihin. Turvallisuus, yksinkertaisuus ja mukavuus ovat avaintekijöitä ulkoharjoittelulaitteilla harjoiteltaessa.

Utemiljo _Rorelse -och -motorikbana -2_297x 178

Liikunta- ja motoriikkarata

Yhteistyössä ruotsalaisen Utformin kanssa voimme tarjota vahvoja puisia esteratoja. Rata koostuu seitsemästä iloa, leikkimielisyyttä ja liikuntaa lisäävästä elementistä.

Naridrottsplats

Lähiliikuntapaikat

PulsConceptimme tarjoaa asiakkaillemme räätälöityjä ratkaisuja lähiliikuntaan. Valmistamme PulsAreenamme itse erittäin kestävistä materiaaleista.

Utemiljo _Skolgard _297x 204

Koulupihat

Toiminnalliset koulupihat ovat erittäin tärkeitä lapsien liikunnallisen aktiviteetin lisäämisessä. Lapset, jotka liikkuvat ovat terveempiä, jaksavat keskittyä tunneilla ja nukkuvat yönsä paremmin. Katso tuotevalikoimamme ulkotiloihin soveltuvista pöytätennispöydistä, koripallotelineistä ja jalkapallomaaleista. 

Utemiljo _Pannabana -2_297x 194.jpg

Panna-areena

Panna-areena on umpinainen kenttä, jota kiertää teräsverkko. Panna-areena on kasvattanut nopeasti suosiotaan ulkoharjoittelussa. Se sopii erityisen hyvin pallopeleihin, mutta myös leikkeihin.

Utemiljo _Beachsporter -1_297x 198

Beachlajit

Mikä onkaan mukavampaa kuin beach-futis pehmeässä? Meiltä Kerko Sportista löytyy varusteet beachlajeihin - maalit, pylväät, tuomarintuolit, verkot, pelilinjat, pallot jne.

Utemiljo _Rinkar -1_296x 196

Ulkokaukalot

Hyvin suositut kaukalomme voidaan asentaa mihin tahansa, jossa vaan on tasainen alusta. Ne kestävät kovaa käyttöä, siksi ne ovat niin suosittuja. Salibandy on yksi Suomen suurista urheilulajeista ja ulkokaukalo mahdollistaa tämän pelin siirron ulkotiloihin sään niin salliessa.

Utemiljo _Trampoliner -1_297x 165

Trampoliinit

Trampoliinihyppely on hyvin suosittua niin lapsien kuin aikuistenkin keskuudessa. Myymämme Eurotrampin trampoliinit ovat turvallisia ja korkealuokkaisia. Niitä löytyy monissa eri malleissa.

Slackline _family _297x 181

Slackline/Tasapainonauha

Tasapainoilu on helppo ja hauska aktiviteetti järjestää ja se vaatii vain vähän varusteita. Slackline on tasainen nauha, joka pingoitetaan esimerkiksi kahden puun väliin. Tasapainoharjoittelu on erittäin hyvä ja täydentävä harjoitusmuoto muiden lajien oheisharjoitteluna.