Käytämme sivustollamme evästeitä käyttökokemuksen parantamiseksi. Käyttämällä sivustoamme hyväksyt samalla.

KÄYTTÖEHDOT HYVÄKSYN

Kerko Group

Yli 100 vuotta liikuntapaikkojen kokonaiskalustajana & välinetoimittajana

Laadukkaat puitteet huippuhetkille!

Kerko Group Oy on Pohjoismaiden johtava liikuntapaikkojen kokonaiskalustaja ja välinetoimittaja – jo vuodesta 1916. Me Kerkossa tunnemme materiaalit ja välineet. Ammattitaitoinen henkilökuntamme, maailmanlaajuinen yhteistyöverkostomme ja vuosikymmenten mittainen kokemuksemme auttavat liikunnan ammattilaisia luomaan puitteet elämyksille ja hienoille tuloksille kentillä, saleissa ja katsomoissa. Niistä nauttivat ympäri vuoden niin liikunnan harrastajat ja huippu-urheilijat kuin urheilukisojen katsojat ja järjestäjät.

 

Running

Yksilöllisiä ratkaisuja

Omien suunnittelijoiden ja oman valmistuksen asiosta meillä on ainutlaatuinen mahdollisuus tarjota asiakaillemme tuotteisiimme liittyviä erikoisratkaisuja koskien esimerkiksi niiden toimintoja, ulkoasua, värejä ja materiaalivalintoja.

Olemme toteuttaneet yli tuhat menestyksellistä projektia yhdessä arkkitehtien, rakennusliikkeiden, kuntien, liittojen ja muiden tilaajien kanssa.

Jatkuva tuotekehitys, oma valmistus ja kansainväliset toimittajasuhteet takaavat sen, että voimme tarjota teille Euroopan laajimman tuotevalikoiman.

Huippuhetket mahdollistaa:

- laadukkaimmat tuotteet
- laajin tuotevalikoima
- paras toimitusvarmuus
- varmin varaosa- ja huoltotoiminta